6219: J.A. Cuervo-Parra, V. Sánchez-López, T. Romero-Cortes and M. Ramirez-Lepe. (2014). Hypocrea viridescens ITV43 potencial biological control agent for Moniliophthora roreri CIF & Par, Phytopththora megaesperma and P. capsici. African Journal of Microbiology Research. Vol. 8, No. 16, pp. 1704-1712.
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Artículo de Divulgación
6220: T. Romero Cortes y J.A. Cuervo-Parra. (2014). Cadena del Frío en productos lácteos. Mundo HVAC&R. Vol. 9, No. 112, pp. 22-24.
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2013
Artículo Arbitrado
5485: 2. Romero-Cortes, T., Salgado-Cervantes, M.A., García?Alamilla, P., García-Alvarado, M.A., Rodríguez-Jimenes, G.C., Hidalgo-Morales, M. y Robles-Olvera, V.J. 2013. Relationship between fermentation index and other biochemical changes evaluated during the fermentation of Mexican cocoa (Theobroma cacao) beans. J Sci Food Agric. DOI 10.1002/jsfa.6088. ISSN: 1097-0010.
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Artículo de Divulgación
6221: A. Morales-Peñaloza, G. Pérez-Lechuga y T. Romero-Cortes (2013). Primera Ingeniería en Tecnología del Frío en América. Mundo HVAC&R.
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2012
Artículo Arbitrado
8099: T. Romero-Cortes, V. Robles-Olvera, G. Rodriguez-Jimenes and M. Ramírez-Lepe (2012). Isolation and characterization of Acetic Acid Bacteria in Traditional Mexican Cocoa Fermentation. Afr J Microbiol Res. Vol. 6, No. 2, pp. 339-347.
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Memoria Arbitrada de Congreso
6224: : C.T. Romero, P.J.A. Cuervo, Y.G. Ortiz, J.G.C. Rodríguez y O.V.J. Robles. (2012). Evolución de los polifenoles durante la fermentación tradicional del cacao (Theobroma cacao) en Tabasco, México. IV Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos Córdoba 2012 (CICYTAC 2012). 14 al 16 de Noviembre de 2012 en la Ciudad de la Córdoba, Argentina. ISBN-13:978-987-28845-0-5.
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6225: Y.G. Ortiz, C.T. Romero, P.J.A. Cuervo, R.L. Tamayo, P.A. Morales, O.V.J., Robles, J.G.C. Rodríguez y A.M.A. García. (2012). Estudio de la degradación del ácido ascórbico durante el secado convectivo de papaya Maradol (Carica papaya). IV Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos Córdoba 2012 (CICYTAC 2012). 14 al 16 de Noviembre de 2012 en la Ciudad de la Córdoba, Argentina. ISBN-13:978-987-28845-0-5.
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6226: T. Romero-Cortes, J.A. Cuervo-Parra, G. Ortíz-Yescas, G. Rodríguez-Jimenes y V. Robles-Olvera. (2012). Influence of acetic acid bacteria on the acidity of the cocoa beans during fermentation. V International Congress Food Science and Food Biotechnology in Developing countries. Nuevo Vallarta, Nayarit, México. October 24, 25 and 26. ISBN: 978-607-95455-2-9.
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6227: J.A. Cuervo-Parra, T. Romero-Cortes, G. Ortíz-Yescas y M. Ramírez-Lepe. (2012). Isolation and molecular identification of Curvularia lunata/Cochliobolus lunatus causal agent of leaf spot disease of cocoa. V International Congress Food Science and Food Biotechnology in Developing countries. Nuevo Vallarta, Nayarit, México. October 24, 25 and 26. ISBN: 978-607-95455-2-9.
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6228: G. Ortíz-Yescas, T. Romero-Cortes, J.A. Cuervo-Parra, G. Rodríguez-Jimenes, V. Robles-Olvera y M.A. García-Alvarado. (2012). Evolution of ascorbic acid degradation during hot air drying of papaya maradol (Carica papaya). V International Congress Food Science and Food Biotechnology in Developing countries. Nuevo Vallarta, Nayarit, México. October 24, 25 and 26. ISBN: 978-607-95455-2-9.
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2011
Libro
6222: M. Ramírez-Lepe, J.A. Cuervo-Parra y T. Romero-Cortes. (2011). El cultivo del cacao: Enfermedades y métodos de control. Editorial Académica Española. 108 pp.
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6223: M. Ramírez-Lepe, T. Romero-Cortes, V.J. Robles-Olvera. (2011). Fermentación del cacao: Microorganismos Esenciales para el Desarrollo del Aroma y Sabor del Chocolate. Editorial Académica Española. 80 pp.
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